Campingindhold flyttet til Campisterne.dk

For enden af regnbuen ved Château de Poinsouze, Frankrig, juli 2008.
For enden af regnbuen ved Château de Poinsouze, Frankrig, juli 2008.

Campisterne.dk finder du noget om vores erfaringer med rejser og camping, som forhåbentlig kan bidrage med information og inspiration.

Siderne beskæftiger sig mest med rejser og camping i Frankrig. Men vi har også camperet i Danmark, Sverige, Tyskland, Norge, Holland, Luxembourg, Italien, Spanien, Tjekkiet, England/-Wales og Belgien.

Se mere om Tempo 100I starten af august 2007 fik vi Tempo 100-godkendt vores vogntog, og vi havde kun gode erfaringer med Tempo 100-godkendelsen og muligheden for lovligt at høre 100 km/t med campingvogn. Se mere om Tempo 100 her.

Vi camperede flere gange hvert år i perioden 1986-2011. I 2011 solgte vi vores campingvogn, da vi havde planer om at opleve andre dele af verden, man som dansker kun vanskeligt kan nå med medbragt campingvogn.

Indholdet på campingsiderne bliver der derfor ikke længere gjort så meget ved. Indholdet ledsages af vores vurdering – dvs. helt subjektive opfattelse – af såvel begivenheder som steder og ting. Andre kan udmærket have andre opfattelser af de beskrevne forhold – og fred være med det!

I beskrivelsen af besøgte campingpladser og seværdigheder findes positionsangivelser (waypoints) og downloadbare waypoints (Points of Interest/POI) til Garmin GPS'er og MapSource-kort. Vores erfaringer med GPS-navigatorer findes her.

En bevægelig fest, Bo Marschner, 2010 Rejselitteratur Campisterne.dk vil vi også fra tid til anden omtale relevant rejselitteratur, som vi selv har haft førnøjelse af at læse, og som vi tror og håber andre også vil kunne få udbytte af.

Har du kommentarer, spørgsmål eller er du interesseret i at få oprettet et link til dine private camping- og/eller GPS-sider, så send gerne et par ord til os herfra.

Uanset hvad, så god fornøjelse på Campisterne.dk!

 

 

Opdateret: 19. november 2018